Samen met volle goesting

Waarom bij De Mick werken?

Momenteel loopt er binnen De Mick een project rond Duurzaam Loopbaanbeleid, onder de noemer Werkbaar Werk. Hiervoor krijgen wij steun van ESF, de Europese unie en Vlaanderen. Looptijd: 01/11/2018 – 30/04/2020

Doel van dit project:

Via dit project krijgen wij de mogelijkheid om onze Missie en Visie als een rode draad doorheen heel het HR beleid te laten lopen en zo het algemeen welzijn en de betrokkenheid van onze medewerkers te verhogen.

We willen medewerkers een klankbuis bieden, want pas als medewerkers zich goed voelen, gehoord worden en het gevoel hebben dat er effectief iets ondernomen wordt met wat ze op tafel gooien, ontstaat er een gevoel van samenhorigheid: Samen met volle goesting.

Wij willen terug naar de essentie: met volle goesting zorgen voor mensen

Binnen de Mick en de Vrije Vlinder schenken wij veel aandacht aan de balans tussen werk en privé. Naargelang de behoeften bieden wij zowel voltijdse als deeltijdse contracten aan. Onze vaste, voor een heel jaar vooraf gekende, uurroosters zijn uniek binnen de zorgsector. Onderbroken diensten komen enkel in zeer uitzonderlijke gevallen voor. Dit allemaal in het algemeen welzijn van onze medewerkers. Dit doen we allemaal SAMEN MET RESPECT voor eenieders werk in een sfeer van open communicatie en door informatie te delen. De werksfeer is collegiaal en de medewerkers voelen zich thuis op de werkvloer. Een open communicatie binnen de teams draagt bij tot een positief werkklimaat en verhoogt het zelfvertrouwen van de afzonderlijke teamleden.

We zoeken samen meer tijd om aandacht te geven aan diegene waarvoor we zorgen en aan mekaar.

Na enkele jaren trouwe dienst heb je recht op 5 extra vakantiedagen, bovenop de wettelijke vakantie-, CAO-, AVR- en feestdagen.

We luisteren, hebben begrip en tonen respect.

In onze mooie groene omgeving kom je tot rust. Dankzij onze ruime, gratis parking hoef je je nooit druk te maken bij het zoeken naar een parkeerplaats, maar tegelijkertijd belonen wij het vervoer per fiets met een fietsvergoeding. Dagelijks bieden wij gratis verse soep, water, koffie en thee aan in onze sfeervolle, lichte personeelsruimte, waar je ‘s middags tegen een zeer democratische prijs ook een warme maaltijd kan bestellen.

We gaan efficient om met de ingezette middelen.

In onze moderne, volledig aan de noden van onze bewoners aangepaste infrastructuur is het aangenaam werken. We investeren in ergonomische hulpmiddelen om de werklast zoveel mogelijk te verlagen, waarbij we innovatie niet uit de weg gaan.

We hebben oog voor veiligheid en kwaliteit door onze professionele deskundigheid voortdurend bij te scholen

Door permanente bijscholing blijven onze collega’s op de hoogte van de laatste evoluties binnen de zorg. We willen leergierigheid promoten en vinden het belangrijk dat medewerkers zich verder ontplooien, zodat ze nog betere zorgverlening kunnen bieden.

Kleine voordelen

• Maaltijdcheques na 3 volledige maanden in dienst
• Jaarlijks geschenkencheque
• Strijkdienst IN-Z gevestigd in huis op basis van dienstencheques
• Broodautomaat met elke dag vers brood
• Allerlei kortingen

Klaar om aan de slag te gaan?

Bekijk de vacatures

Website gerealiseerd door Jan Janssens